Gastouderbureau Het Blije Vogeltje

Ieder kind verdient de beste opvang!

Gastouders Eindhoven

Gastouderopvang bij Monique in de Limbeek

Monique is een lieve gastouder met een ruime ervaring in de kinderopvang. Ze kijkt graag naar de behoeftes van de kinderen en past daar haar dagritme op aan. Het eigen ritme vanuit huis neemt ze graag over. Activiteiten die dagelijks terugkeren in haar opvang zijn: liedjes zingen, boekjes lezen en buiten spelen.

Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag

Willen jullie in contact komen met Monique? Bel 06 83 610 464 of mail naar info@hetblijevogeltje.nl


Kinderopvang Beleef

Eva runt haar kinderopvang in een mooie aparte ruimte van haar huis. De kinderen hebben daar alle ruimte om heerlijk vrij te spelen want dat vind ze belangrijk. Daarnaast gaat ze er ook graag op uit met de kinderen, lekker buiten spelen in verschillende speeltuinen of struinen door nabijgelegen weilanden. Eva heeft ook oog voor het ritme van de kinderen en probeert hier altijd rekening mee te houden. Zo nu en dan behandelt Eva ook een thema waarbij ook vaak gezellig geknutseld wordt.

Openingstijden: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Willen jullie in contact komen met Eva? Bel 06 83 610 464 of mail naar info@hetblijevogeltje.nl


Gastouder De Hummeltjes

Niki heeft 3 jaar ervaring als gastouder. Ze richt zich op het samen spel tussen kinderen en vind het dan ook leuk om haar groep qua leeftijden goed samen te stellen. Buiten spelen onderneemt ze graag met de kinderen. Het liefst zo veel mogelijk. Niki heeft 2 zoontjes die zelf ook regelmatig in de opvang te vinden zijn.

Openingstijden: Maandag, Dinsdag en Donderdag

Willen jullie in contact komen met Niki? Bel 06 83 610 464 of mail naar info@hetblijevogeltje.nl