Gastouderbureau Het Blije Vogeltje

Ieder kind verdient de beste opvang!

Over ons

Sinds 2019 zijn wij een kleinschalig gastouderbureau in de omgeving Eindhoven. We richten ons op het realiseren van professionele opvang voor jullie kindje, het werven van geschoolde en gemotiveerde gastouders en het waarborgen van de kwaliteit van de opvang.

Op de pagina 'onze visie' kun je lezen wat wij als gastouderbureau belangrijk vinden aan opvang en hoe we dit realiseren.

Team

Het gastouderbureau wordt gerund door Ramona Raaijmakers:

''Na zelf 4 jaar lang succesvol als gastouder te hebben gewerkt heb ik besloten om ook wat meer achter de schermen te willen werken. Mijn doel is om voor iedere ouder de perfecte opvang voor zijn en/of haar kind(eren) te vinden en om gastouders zo goed mogelijk te begeleiden in het bieden van professionele opvang. Rust, reinheid en regelmaat zijn voor mij belangrijke peilers in opvang voor kinderen, mede als goed geschoolde gastouders en een veilige omgeving waar kinderen alle ruimte hebben om zich positief te kunnen ontwikkelen.

 

Zelf ben ik HBO pedagogiek geschoold en blijf ik graag op de hoogte van alle leuke nieuwe ontwikkeling op het gebied van kinderen en kinderopvang.''